Bindweefselmassage cursus

Om verdere mogelijkheden om pijn te bestrijden uit te breiden ben ik gestart met de cursus bindweefselmassage. Bindweefselmassage is een diepe massagetechniek die uitgaat van de relatie tussen huidzones, inwendige organen en lichaamsdelen. Deze massage techniek beïnvloedt het zenuwstelsel, waardoor pijnpunten ontstoord worden en daarmee invloed uitgeoefend wordt op de organen, inwendige lichaamsdelen en lichaamsfuncties. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd, de huid soepeler gemaakt en ook het spierstelsel en de organen kunnen beter gaan functioneren.

bindweefsel-1

Welke klachten kan je zoal behandelen met bindweefselmassage?

  • Hoofdpijnklachten
  • Rugpijnklachten
  • Slaapproblemen
  • Menstruatieklachten
  • Darmklachten
  • Spijsverteringsklachten

Hiermee verwacht ik binnenkort deze technieken aan de massages te kunnen toevoegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *